Na de wedstrijd gaf onze trainer (Marcel) al aan dat ik het verslag deze keer maar kort moest houden, je kan daaruit opmaken dat hij niet echt tevreden was met het vertoonde spel en daar had die best wel gelijk in, de eerste helft kabbelde de wedstrijd voort met wel een overwicht van onze kant, maar dat kwam ook door het ultra verdedigende spel van onze tegenstander met constant zeker 8 mensen achterin, we probeerde het wel maar ook nu weer werd er te langzaam opgebouwd en waren er geen uitgespeelde kansen te benoemen, als er enig gevaar te melden was kwam dat door Arien die gewoon een goede wedstrijd speelde, en het was ook hij die na een assist van Luuk S de bal hard op de keeper af vuurde en voor de 1 – 0 zorgde al moet wel worden gezegd dat de bal zeker houdbaar was, dit gebeurde 5 minuten voor het rustsignaal en dan ga je toch wat lekkerder naar de thee toe.

De tweede helft was in de eerste 10 minuten hetzelfde als heel de eerste helft Ariston verdedigden en wij die probeerden door de muur heen te komen, of het was na de twee wissels die onze tegenstander deed of dat we er te makkelijk over dachten dat weet ik niet maar ineens kantelde de wedstrijd en we kregen het moeilijk en dan vraag je je af waarom speelt onze tegenstander niet zo vanaf het begin van de wedstrijd, eerst was er de spits die snoeihard gelukkig voor ons naast kopte en 10 minuten later hadden we het geluk dat een uitgespeelde kans op de paal terecht kwam en de koek wat geluk betreft was nog niet op want 3 minuten later zwijnde we weer en nu kwam de bal op de lat.

We wisten weer wat vat op de wedstrijd te krijgen en dat resulteerde in een paar mogelijkheden om uit te lopen naar een veilige voorsprong van 2 – 0 en dat gebeurde deze keer 5 minuten voor het einde van de wedstrijd Arien ging 2 a 3 man voorbij en zijn voorzet kwam bij Luuk H die de bal in een keer op zijn slof nam en via de binnenkant van de paal ging de bal tegen het net aan voorwaar een mooie aanval beginnend bij de mijn in ziens beste man aan MVV zijde dus Arien, kort voor het einde kreeg onze tegenstander het nog een keer voor elkaar om de paal te raken, dus kunnen we wel stellen dat het geluk deze middag aan onze zijde was, kort daarna floot de goed leidende scheids voor het einde en konden we 3 punten bij ons totaal optellen.

Hierbij bedank ik staf en spelers voor het leuke gebaar (bloemen) die ik kreeg na mijn ingreep in het ziekenhuis (hint voortaan een goed flesje rode wijn) het deed  mij erg goed zeker ook het begeleidende kaartje met een leuke tekst.

Opstelling: Tom van de broek, Yennink Berrevoets, Ronald Arkesteijn, Jens de Graaf, Luuk Halve, Jan de Baat, Jorrit Fortuin (Michael Berrevoets), Luuk van Strijen (Thijs de Vast), Arien Oprel (Bouke Schippers), Finn Verpalen (Bret Rijnsburger), Max de Vetten (Bradly v Stralendorf).