Komende winterstop zullen de kleedkamers een grondige renovatie ondergaan. Nu de verbouwing steeds dichterbij komt, wil MVV ’27 bedrijven (en particulieren) de kans geven om een deur te sponsoren in het project. Zo kunt u als sponsor bijdragen aan de realisatie van de kleedkamers en is uw bedrijfsnaam terug te zien in de catacomben van MVV ’27.

Voor een bedrag van € 1.000,- staat uw bedrijfsnaam minimaal vijf jaar op één van de kleedkamerdeuren afgedrukt. Een definitief ontwerp voor de deuren is er nog niet, maar ter indicatie vindt u onderaan dit bericht twee voorbeelden van deuren bij verenigingen uit de regio. Met deze vorm van sponsoring draagt u als bedrijf dus mee aan de verbouwing en is uw bedrijfsnaam gegarandeerd vijf jaar terug te vinden op één van de vijftien kleedkamerdeuren van MVV ’27.

Met trots mag MVV ’27 onthullen dat de eerste zes bedrijven zich inmiddels al hebben gemeld voor hun eigen kleedkamerdeur. Dat betekent dat er nog negen deuren beschikbaar zijn. Heeft u interesse in het sponsoren van één van deze negen deuren, nodigen wij u van harte uit contact op te nemen met Bob van der Gaag van onze sponsorcommissie (sponsoring@mvv27.nl / 06-42089070). Mochten er meer dan vijftien gegadigden zijn, wordt er per loting bepaald wie er wel of niet op de deuren terecht komt. Wees er dus snel bij!