Elvani Verzekeringen is ook de komende drie jaar Bronzen Vriend van MVV ’27. Yennick Berrevoets zette afgelopen week namens het verzekeringsbedrijf zijn handtekening onder het nieuwe sponsorcontract.

Het in Monster gevestigde Elvani Verzekeringen werd opgericht in 1964 en staat sinds 1995 onder deskundige leiding van Bart Berrevoets. Zijn zoon Yennick (foto) heeft inmiddels ook zijn weg gevonden in het verzekeringsvak en is zodoende de derde generatie ‘Berrevoets’ die zijn opwachting maakt binnen Elvani. Wij kennen Yennick natuurlijk ook als speler van de A-selectie en als lid van de sponsorcommissie van MVV ’27.

Een eerlijk en compleet verzekeringsadvies vraagt om aandacht, inzicht en ervaring. Elvani heeft er plezier in de beste oplossing te zoeken, tegen een betaalbare premie. De adviseurs rusten niet voordat alles in de puntjes geregeld is. Adviseren is een persoonlijke zaak en Elvani wil haar klanten echt kennen. Daarom werken zij al meer dan 50 jaar regionaal, in Maasland, Maassluis en het Westland, daar waar de roots van het bedrijf ligt.

MVV ’27 is blij met de contractverlening van Elvani en hoopt dat de samenwerking voor beide partijen ook de komende drie jaar naar wens zal verlopen.