Aankomende zaterdag start MVV ’27 1 de competitie met een wedstrijd tegen Loosduinen. Traditiegetrouw wordt tijdens de eerste thuiswedstrijd van MVV ’27 1 ook de nieuwe seizoensgids gepresenteerd. Komende zaterdag zal de eerste druk van het boekwerk dan ook voorafgaand aan de wedstrijd tegen Loosduinen worden uitgereikt. Komende week zullen de ruim 3.000 seizoensgidsen ook weer huis-aan-huis verspreid worden in Maasland.

Afgelopen zomer heeft de communicatiecommissie weer veel werk verzet om de 52 pagina’s dikke seizoensgids te vullen. De seizoensgids zoomt ook dit jaar weer in op alle geledingen van de club. Trainers, spelers en supporters werpen hun blik in woord en beeld op het aankomende seizoen. Zo zijn er onder meer interviews te lezen met selectiespelers Harm Voogt en Dennis Louter en vertelt Marcel van Wieren over zijn nieuwe uitdaging als trainer van MVV ’27 2. Maar ook is er aandacht voor de damesafdeling van MVV ’27, lees je een interview met supporter Jaap van Woerden en komen er een aantal jeugdspelers aan het woord over hun passie: voetballen bij MVV ’27.

Net als de vorige edities zal de gids ook dit jaar huis-aan-huis in Maasland worden verspreid. Om het drukken van de ruim 3.000 gidsen mogelijk te maken, is MVV ’27 veel dank verschuldigd aan alle adverteerders en in het bijzonder drukker Koppelaar Mixmedia. Voor degenen die buiten het dorp wonen, zal de gids binnenkort ook online te lezen zijn.

MVV ’27 wenst al haar volgers weer veel leesplezier met de nieuwe seizoensgids.