Zitten de shirts rechts? Zijn de haren netjes? En kijken we lekker stoer? Yes? Kliiiik! De teamfoto is eindelijk gemaakt. Na deze belangrijke randzaken is het vandaag tijd voor de tweede competitiekraker van JO8-5. De JO8-1 van Quick Steps is de tegenstander.

De mannen schieten uit de startblokken. Met een mooi schot tekent Tygo voor de 1-0. Even later stuurt Jort Tygo weer naar de goal van de tegenstander: 2-0. Alsof dat nog niet genoeg is, schiet Levi even later de derde Maaslandse goal tegen de touwen. Achterin staat het als een huis. Keeper Joris houdt zijn goal schoon door sterk verdedigend werk van onder meer Julian en Dean. Het is vanochtend een heerlijk eerste kwart. Volgende week beginnen we weer met een teamfoto van Gerard Jordaan.

In het tweede kwart doet Quick Steps wat terug: eerst schieten de Hagenezen de 3-1 binnen en even later wordt het ook 3-2. Quick Steps krijgt meer een meer hoop en komt zelfs terug tot 3-3. Wordt het weer zo’n thriller als vorige week?

De limonade en een dosis energie van Annemarie helpen de Maaslandse mannen weer op weg in het derde kwart. Mick zet MVV ’27 weer op voorsprong (4-3), maar uiteindelijk moeten we toezien hoe Quick Steps twee keer scoort en een tussenstand van 4-5 noteert.

Gelukkig is het slotakkoord vandaag aan Tygo. Met een uitstekende actie speelt hij zichzelf vrij voor het Haagse doel. Zijn derde treffer betekent de 5-5. Dat is ook meteen de eindstand na een mooie pot bikkelen.

De komende twee zaterdagen kunnen we even bijkomen. 9 maart staat de volgende competitiewedstrijd op het programma. Om 8.30 uur spelen we, wederom thuis, tegen Die Haghe.