De nieuwsbriefredactie heeft deze week een extra editie van de nieuwsbrief uitgegeven. De vaste volgers hebben hem gisteren al ontvangen in hun mailbox, maar ook degenen die (nog) geen abonnee zijn van ons tweewekelijkse nieuwsbulletin kunnen deze speciale editie nu lezen via de website.

De extra nieuwsbrief staat geheel in het teken van de derby van aanstaande zaterdag. Naast een uitgebreide voorbeschouwing op de wedstrijd is er ook veel aandacht voor de nevenactiviteiten die door de organisatie van het jeugd- en het dameskamp worden georganiseerd. Ook lees je hoe voorzitter Pieter van Rijs tegen de wedstrijd aankijkt en natuurlijk laat ook onze huiscolumnist Stefan van Mil zijn licht schijnen over de derby. Daarnaast blikt ook MVV ’27-speler Fred van Maaswaal vooruit op de wedstrijd, die voor hem als ex-VDL-er extra bijzonder is.

Ben je benieuwd geworden naar de inhoud van deze speciale editie, download hem dan HIER. Volgende week verschijnt er geen nieuwsbrief, op woensdag 27 februari verschijnt er weer een nieuw exemplaar. Wil jij de nieuwsbrief van MVV ’27 tweewekelijks in je mailbox ontvangen? Meld je dan HIER aan als abonnee.