Afgelopen woensdag is Sjaak Stougje geopereerd aan zijn knie. Dit betekende de eerste stap in de goede richting. Over een paar maanden zal hij wederom geopereerd worden en zijn tweede nieuwe knie krijgen.

Sjaak is na twee dagen ziekenhuis nu gelukkig weer thuis in zijn nieuwe huis aan de Commanderij, maar hij zal de komende periode zijn rust moeten nemen. Een voordeel van zijn nieuwe adres is dat hij vanuit zijn raam een deel van veld 1 kan zien en de club dus toch enigszins in de gaten kan blijven houden.

Wij kennen Sjaak als zeer betrokken leider van ons tweede team en ook horen we zijn stem om de week over het sportcomplex galmen als omroeper bij het eerste. Daarnaast vindt hij het geen probleem om regelmatig de (buiten)bar te bemannen. Een topvrijwilliger dus, en een echte MVV-er! 

MVV ’27 heeft Sjaak voorzien van een gezond fruitmandje tijdens een gezellig bezoekje. Sjaak, sterkte met je herstel en we hopen je snel weer op de club te zien!