Komende zaterdag zal MVV ’27 een bezoek brengen aan Wateringse Veld Kranenburg (WVK). De Haagse ploeg is afgelopen week de eerste positie kwijtgeraakt aan Lyra vanwege een deling bij HBSS (2-2). In het begin van deze competitie voerde Lyra ook de lijst aan, totdat de Hagenaars half oktober in De Lier langskwamen en genadeloos toeslagen (1-8). Vervolgens zakte Lyra enigszins terug, maar hebben inmiddels dus weer de koppositie overgenomen. WVK lijkt sinds begin december toch wat kwetsbaar gezien de slechts acht punten uit de laatste vijf duels, dus wie weet kan MVV ’27 daarvan profiteren.

In de seizoensopening gingen de Hagenaars er met een 1-3 overwinning vandoor. MVV ’27 speelde toen voor de rust een gelijkwaardige wedstrijd, maar kon na de rust geen vuist meer maken.

Het duel aan de Guido de Moorstraat 35 in Den Haag (2548 ZS) begint om 14.30 uur.