Ondanks de lage temperaturen is de winterstop alweer bijna voorbij en aanstaande zaterdag staan de eerste wedstrijden alweer op het programma. Het komende jaar heeft MVV ’27 weer heel veel mooie wedstrijden, evenementen en andere leuke dingen op de planning staan. Al dit moois wordt georganiseerd en mogelijk gemaakt door onze zeer gewaardeerde vrijwilligers’.

Gelukkig kan MVV ’27 gebruik maken van deze grote groep enthousiaste vrijwilligers en deze wil de club natuurlijk graag behouden en liefst zelfs uitbreiden met nog wat extra handjes. Daarom is MVV ’27 samen met een viertal studenten van de Haagse Hogeschool een onderzoek gestart met als belangrijkste vraag hoe de club haar vrijwilligersbeleid nog verder kan verbeteren. Met het oog hierop doen wij ook graag een verzoek op jou met de vraag de korte enquête in te vullen. Onderaan dit bericht staat de link naar deze enquête. Het invullen neemt slechts enkele minuten tijd in beslag en de vragenlijst kan door iedere MVV-er worden ingevuld, of je nu momenteel vrijwilliger bent of niet.

Wil je graag iets voor de club verbeteren? Kijk op de vrijwilligerspagina onze website welke mogelijkheden en vacatures er zijn! Wil je hulp met het zoeken naar het juiste vrijwilligerswerk voor jou? Stuur dan gerust een mailtje naar secretaris@mvv27.nl . We helpen je graag verder!

Het invullen van de vragenlijst kan tot en met 31 januari. Alvast bedankt voor je medewerking en binnenkort lees je meer over de uitkomsten van het onderzoek op de website.

KLIK HIER OM DE ENQUETE IN TE VULLEN