Na weken van voorbereiding was het dan eindelijk zover: De dag van het grote peen en uien toernooi was aangebroken. Vandaag zou eenieder erachter komen of alle trainingen hun vruchten af zouden werpen, of het gebrek hieraan pijnlijk aan het licht zou komen.

Met 8 teams hadden we weer een goed gevuld deelnemersveld. Twee poules en daarna finales was wat er op het programma stond. Er werd gestreden voor elke centimeter. In poule A leverde dat (op doelsaldo) een overwinning voor MVV 6 op en in poule B bleek MVV 8 de sterkste. Dit betekende een herhaling van de finale van vorig jaar. Destijds was het MVV 6 dat aan het langste eind trok, dit jaar ging MVV 8 met de drie kannen aan de haal en won met 2-0. De troostfinale werd door (het door invallers verstrerkte) MVV 4 gewonnen van de oproepkrachten.

Na de wedstrijden ging het feest verder in de kleedkamers, waarna in de kantine een heerlijke maaltijd van Riet wachtte. Er was zelfs gezorgd voor een heerlijk toetje.

Al met al was het een geslaagde dag en lijkt er een mooie winterse traditie ontstaan. Op naar volgend jaar!

MVV ’27 6 en 8 verdelen de prijzen