Vorige week is Marc Louter ( speler MVV 5 ) de trotse vader geworden van een prachtige dochter. Moeder Rianne en de kleine meid maken het goed.
Wij kennen Marc al jaren als trouw lid van onze club. Al jaren acteert hij binnen onze lagere senioren. Het bewijs dat hij dol is op het spelletje werd een jaar geleden weer onderstreept toen hij beslott om zijn vlag in de boom te gooien en gewoon toch maar weer zijn schoenen aan te trekken. Hij was al langere tijd vlagger bij het vijfde vanwege een blessure in het verleden. Toch kon hij de verleiding van het spelletje niet langer weerstaan en is hij weer gaan voetballen.
Nu richt hij zijn aandacht voorlopig even wat meer op zijn kersverse gezinnetje. Samen met Rianne en Fleur kan hij nu lekker zijn eerste kerst gaan vieren. Wij zullen zorgen dat het rompertje snel bezorgd zal worden bij Fleur!