Volgende week zaterdag staat de oliebollenrace weer traditiegetrouw op de planning. Omdat niet iedereen fysiek in staat is om een aantal rondes om het sportpark hard te lopen, komt MVV ’27 voor de wat oudere sporter met een alternatief: Power walking!
Tijdens het powerwalken ben je gedurende 60 minuten stevig aan het wandelen waarbij er allerlei spierversterkende oefeningen worden gedaan. Denk aan bijvoorbeeld de welbekende squads, lunges, push-ups enzovoorts. Ervaring is absoluut niet nodig en er wordt rekening gehouden met ieder zijn niveau. Lekker laagdrempelig, veel gezelligheid en toch ook nog sportief.
Natuurlijk hopen wij vele deelnemers te hebben tijdens de oliebollenrace. Maar ben je 35 jaar of ouder en kun je helaas de hardloopwedstrijd niet meedoen door kleine fysieke ongemakken of is het hardlopen jou nou niet zo gegund, dan willen wij jou toch graag een alternatief aanbieden.
Lijkt het je leuk om mee te doen? Geef je dan op voor vrijdag 28 december 2018 door middel van een mailtje te sturen met naam en telefoonnummer naar jeugd@mvv27.nl. Deelname is uiteraard gratis.
Powerwalken:
Zaterdag 29 december 2019
leeftijd 35+
Start 14.30 uur
Eind 15.15/15.30 uur