Nu de feestdagen er weer aankomen, staat ook de winterstop weer voor de deur. Aanstaande zaterdag staan er nog de nodige wedstrijden op het programma, daarna zullen er tussen 24 december en 4 januari 2019 geen trainingen plaatsvinden voor de hele vereniging. De lichtinstallatie zal volledig uitgeschakeld zijn en daarnaast is de kantine ook gesloten. Vanaf maandag 7 januari starten de trainingen voor de tweede seizoenshelft.

Om ervoor te zorgen dat je je niet hoeft te vervelen rond de feestdagen, organiseren we natuurlijk wel een aantal andere activiteiten. De belangrijkste zetten we hier nog even voor je op een rijtje:

Eindjaarsklaverjassen
Op vrijdagavond 28 december vindt in de kantine van MVV ’27 het eindjaarsklaverjastoernooi plaats. De kantine is voor alle kaartliefhebbers geopend vanaf 19:30 en naast een gezellige avond kun je ook nog eens met mooie prijzen naar huis gaan als de kaarten je goed zijn gezind. Meer informatie over de klaverjasavond vind je HIER.

Oliebollenrace:
Zaterdag 29 december zal de jaarlijkse oliebollenrace weer plaatsvinden. Het startschema zal binnenkort op de website worden gepubliceerd. Afhankelijk van je leeftijd loop je tijdens deze traditionele hardloopwedstrijd een aantal rondes om het terrein van MVV ’27 om daarna het jaar 2018 met iedereen af te sluiten en alvast een voorzichtige proost uit te brengen richting het nieuwe jaar.

Schoolzaalvoetbaltoernooi:
Op 3 en 4 januari zal weer het jaarlijkse schoolzaalvoetbaltoernooi gaan plaatsvinden. Inschrijvingen zijn geopend voor de Maaslandse schooljeugd van de groepen 3 t/m 8. Voor meer informatie over dit evenement, klik HIER

Vrijwilligersbrunch:
Op 5 januari nodigt MVV’27 al haar vrijwilligers uit voor een gezellige nieuwjaarsbrunch om al deze belangrijke personen te bedanken! Meer info hierover volgt binnenkort op de website.

Toernooi JO9, 10, 11, 12, 13 en 15:
Op 12 januari van het nieuwe jaar zal er in de ochtenduren een onderling toernooi worden gehouden voor de jeugd van Onder-9 t/m Onder-15. Via de leiders van de betreffende teams kunnen de kids zich aanmelden. Je wordt hierover ingelicht door je eigen leider en / of trainer.

Peen-en-uien toernooi:
In de middaguren zal de tweede editie van het peen-en-uientoernooi worden georganiseerd voor de lagere senioren van MVV ’27. Vorig jaar ging het zesde elftal er met de felbegeerde peen-en-uien-bokaal vandoor en zij zullen er op gebrand zijn om deze te verdedigen, maar ook de andere teams azen natuurlijk op deze mooie prijs. Het toernooi start om 14:00 en na afloop zal de bokaal worden uitgereikt voordat het peen-en-uien-buffet wordt geopend.