Na vorige week tegen Brielle een 2 – 1 overwinning te hebben gehaald met als man van de wedstrijd Jorrit (sorry was geen verslag i.v.m. het spelen van een biljartfinale) was het nu de beurt aan Smitshoek een elftal die ook aan de bovenkant van de ranglijst is te vinden.

We begonnen zeg maar behoorlijk zwak of was het de kracht van onze tegenstander waar we geen antwoord op hadden, Smitshoek liet zien dat het behoorlijk goed kan voetballen met als uitblinkers de ietwat corpulente nummer 11 en de bijzonder irritante nummer 9 en neem daarbij de lange nummer 4 die zeker in de eerste helft voor veel gevaar zorgde voor onze goal dan is misschien verklaard dat we in die eerste helft niet veel te vertellen hadden, in de 5eminuut was het al 1 – 0 na een slippertje van Jari maar de man die inschoot stond ook wel erg vrij en 5 minuten later was het al 2 – 0 en wederom stond de maker van het doelpunt zo vrij als een vogeltje dus m.a.w. we waren wel erg gul met het weggeven van beide doelpunten, laten we stellen dat we daarna met kunst en vliegwerk het derde doelpunt konden voorkomen en zo was de ruststand 2 – 0 en hadden we zelf niets gecreëerd en dat met zeker 60% balbezit maar dat vond Smitshoek ook wel goed.

De tweede helft was het andere koek, waarschijnlijk hadden Stanly en Dion het laten donderen in de kleedkamer want we namen het heft in handen, al moesten we wel blijven uitkijken voor de counters van onze tegenstander, maar er werd sneller druk gezet op de bal en de inzet was gewoon erg goed en dat bij iedereen, kansen kwamen er ook maar zowel Quint als Dik lukte het niet om de aansluiting treffer te maken, maar in minuut 72 was het ineens raak via een vrije trap kopte Michael de bal door en via een scrimmage vlak voor de goal wist Mike raak te koppen, dus volop in de aanval om de 2 – 2 op het scorebord te krijgen en dat lukte Brady haast maar de keeper pakte de bal bekwaam, Smitshoek ging zelfs over op tijd rekken en de nummer 9 kreeg van de vrouwelijke scheids (die het gewoon goed deed) ook nog een gele prent voor zijn irritante gedrag maar toch lachte dezelfde nummer 9 het hardst en het laatst want hij reageerde super snel op een te korte terug speel bal en zo was het 3 minuten voor tijd over en sluiten.

Veruit de beste tegenstander die we hebben gehad maar wederom was het verschil tussen de eerste helft en de tweede helft van onze kant best wel groot en dat mag eigenlijk niet, gezien heel de wedstrijd was Smitshoek de betere ploeg al hadden we best wel kans op een gelijkspel en ja balbezit dat is wel mooi maar als je dan niet scoort dan heb je er ook niet zoveel aan.

Opstelling: Jari Boon, Ronald Arkesteijn, Mike van Uffelen, Sem van Maaswinkel, Michael van Vliet, Jens de Graaff, Brady Stralendorff, Quint Stuivenberg, Max de Vetten (Jessy Zwaard), Rick Zwaard (Dik Groenewegen), Rick Vijverberg (Arien Oprel).