Komende zaterdag gaat MVV ’27 van de 15e maal sinds de jaren zestig op bezoek bij een oude bekende, het Haagse DUNO. De laatste maal dat de ploegen elkaar in competitieverband troffen was in het seizoen 2015-2016. De Maaslanders wonnen toen in de Hofstad met maar liefs 0-5 door onder andere drie treffers van Roel Nooteboom. Aan het eind van dat seizoen degradeerden de Hagenaars naar de vierde klasse en afgelopen zomer promoveerde het weer als de kampioen in poule 4B.

Nu bevinden beide ploegen zich in een langgerekte middenmoot van maar liefs negen van de veertien ploegen, waarbij DUNO één punt minder verzameld heeft dan MVV ’27. Kortom, er zou zomaar weer een spannend potje verwacht mogen worden. We gaan het zien!

Het Sportpark Haagsche Dynamiek is gelegen aan de Mgr. Nolenslaan 9 (2555 XX) in Den Haag.