Afgelopen zaterdag ontving voorzitter Pieter van Rijs samen met een aantal andere bestuursleden een delegatie van de gemeenteraad van Midden-Delfland op sportpark de Commandeur. Ook wethouder Renzen was aanwezig.

De aanwezige raadsleden kregen een rondleiding over de accommodatie van de Maaslandse voetbalclub.  Hierbij was er natuurlijk aandacht voor het nieuwe kunstgrasveld dat sinds een aantal weken in gebruik is genomen. Ook voor de kleedkamers was er speciale aandacht en dan vooral voor de renovatieplannen die MVV ’27 komende zomer wil gaan doorvoeren in de catacomben van het sportpark.

Na de rondleiding konden de raadsleden natuurlijk ook nog getuigen zijn van de Midden-Delflandderby die zaterdagmiddag op het programma stond op sportpark De Commandeur. Zij zagen hoe beide ploegen in de Maaslandse regen na een spannende wedstrijd uiteindelijk een puntendeling overeenkwamen.