Afgelopen week is Mark Akkerman voor de eerste keer vader geworden. Zijn vrouw, Marleen, beviel toen van een gezonde zoon: Seb. Moeder, Seb en zelfs vader maken het goed.

Wij kennen Mark natuurlijk allemaal. Mark scoorde er in de F altijd lustig op los. Vaak ging er aan zijn goals een schitterende dribbel vooraf. Kappen en draaien dat leek Mark al in de wieg geleerd te hebben. Dat bleef ook voor Sparta niet onopgemerkt. Zij haalden hem dan ook al op jonge leeftijd naar Rotterdam. Daar heeft hij mooie jaren gehad, maar gelukkog voor MVV’27 keerde de kleine baltovenaar na een paar jaar weer terug naar Maasland. Daar heeft hij vele jaren zijn dribbels vertoond in ons eerste elftal. Twee jaar geleden heeft hij afscheid genomen van het selectievoetbal. Nu zien we zijn slalom nog, iets minder vaak dan voorheen, in het ‘vierde’. Daar speelt hij nu met zijn vrienden.

Daarnaast is Mark ook nog een zeer gewaarde fysio bij de selectie. Kortom we zien Mark nog vaak bij de club. Wie weet sluit Seb over een jaar of 4 ook aan bij de mini’s.

Wij hopen Mark snel met vrouw en kind op de club te zien. Voor nu wensen we dit kersverse gezinnetje heel veel liefde en gezondheid toe. Wij zullen ervoor zorgen dat het MVV-rompertje snel bij Seb in zijn kast komt.