Vorige week lanceerden we de nieuwe seizoensgids van MVV ’27. Een groep vrijwilligers heeft er de afgelopen week voor gezorgd dat er bij alle bewoners van Maasland een exemplaar op de deurmat is geploft. Woon jij buiten Maasland en wil je de gids toch graag lezen? Of lees je de gids liever vanaf je beeldscherm van je laptop of tablet?  Vanaf vandaag is de seizoensgids 2018-2019 ook te downloaden via onze website.

De seizoensgids zoomt in op alle geledingen van de club. Trainers, spelers en supporters werpen hun blik in woord en beeld op het aankomende seizoen. Zo zijn er onder meer interviews te lezen met selectiespelers Erik van Geest, Leon van Kersbergen en Quint van Stuivenberg en vertelt Richard Rasens over zijn nieuwe uitdaging als trainer van MVV ’27 JO19-1. Maar ook is er veel aandacht voor de damesafdeling van MVV ’27, is er een sfeerreportage van de G-afdeling en komen er een aantal jeugdspelers aan het woord over hun hobby: voetballen bij MVV ’27.

Net als de vorige edities is de gids ook dit jaar huis-aan-huis in Maasland verspreid. Als het goed is, heeft ieder huishouden in de dorpskern inmiddels een exemplaar op de deurmat aangetroffen. Voor de mensen die de seizoensgids per abuis niet hebben ontvangen, zijn er in de kantine nog wat exemplaren te vinden en vanaf nu is de gids dus ook online in te zien.

Open hieronder de digitale versie van de Seizoensgids 2018-2019: