Afgelopen zaterdag kwam met de laatste wedstrijden in de poulefase van de beker een einde aan de voorbereiding van de selectie van MVV ’27. Deze voorbereiding werd ‘s avond feestelijk afgesloten met een Spaans/Italiaanse avond.

De poulefase in de beker werd met wisselend succes afgewerkt door de selectieteams. MVV ’27 1 wist al haar bekerwedstrijden in winst om te zetten en bekert dus verder in de knock-outfase. Voor het tweede en derde elftal eindigt het bekeravontuur helaas na de eerste ronde. Wat in ieder geval wel een succes was: De Spaans-Italiaanse avond waarmee de voorbereiding werd afgesloten. Na vijf weken met 3 x per week trainen, oefen- en bekerwedstrijden was er zaterdag een gezellige avond georganiseerd om hier even van bij te komen.

Op het Weitje van Leo Jansen verzorgden Arnold Bos en Dion Dickhoff namens Vincredible een Spaans-Italiaanse avond. Het grasveldje aan de Oostgaag werd door Arnold en Dion omgetoverd tot een waar relax-paradijs, waar de spelers en staf genoten van versgemaakte paella, heerlijke pizza’s en koude biertjes uit de paardentrailer. Arnold & Dion, namens de selectie bedankt voor jullie heerlijke lekkernijen en Leo bedankt voor de gastvrijheid uiteraard.

In de afgelopen periode is er hard gewerkt om de selectie voor de start van de competitie fit te krijgen. Aanstaande zaterdag staan de eerste competitiewedstrijden al weer voor de deur. De selectieteams zullen weer wekelijks gaan strijden voor de punten en de koppositie van de ranglijst. Daarbij hopen wij ook weer veel supporters langs de lijnen te mogen begroeten.