Met Maasland Schoonmaakdiensten is het vriendennetwerk van MVV ’27 andermaal gegroeid. Namens Maasland Schoonmaakdiensten tekenden Stanley en Deborah Klop een verbintenis als bronzen vriend voor drie jaar.

Maasland Schoonmaakdiensten houdt zich sinds 1992 bezig met de schoonmaak van bedrijfspanden en is inmiddels uitgegroeid tot een gerespecteerde onderneming waar zo’n 40 medewerkers dagelijks hun best doen om diverse bedrijfspanden schoon te maken, waaronder bijvoorbeeld die van onze hoofdsponsor BVB.

Inmiddels is de dagelijkse leiding van Maasland Schoonmaakdiensten in handen van broer en zus Stanley en Deborah Klop. Stanley kennen we natuurlijk vooral als trainer van ons tweede elftal, maar ook Deborah heeft als webbouwer van deze mooie website haar binding met onze club ruimschoots bewezen.

MVV ’27 is dankbaar en blij met de samenwerking met Maasland Schoonmaakdiensten.