Haan Vastgoed en Makelaardij heeft zich voor tenminste drie jaar als zilveren vriend gebonden aan MVV ’27. Het kantoor met ruime vastgoedervaring in de randstad is in handen van Michel Hanemaaijer. Michel is reeds 15 jaar actief als vastgoedadviseur en gecertificeerd makelaar / taxateur met uitgebreide kennis van de regio. Of het gaat om de ver‐ of aankoop van een woning, bedrijfsmatig of agrarisch onroerend goed, bij ons bent u op het juiste adres.

Michel heeft een geschiedenis als speler bij MVV ’27 en zowel vader Bob als broer Bart zijn nog regelmatig op de ons sportpark te vinden. Met deze overeenkomst is er wederom een Maaslandse ondernemer die zijn maatschappelijke betrokkenheid en in het bijzonder in die van MVV ’27 toont.

MVV ’27 is dankbaar en blij met de betrokkenheid van Haan Vastgoed en Makelaardij die uit deze overeenkomst spreekt.