Al vroeg vertrokken we naar de overkant van de Waterweg om aldaar om 09.00 uur onze tweede bekerwedstrijd te spelen tegen Rozenburg.

Onze tegenstander was al een paar keer gevaarlijk geweest maar het was MVV’27 wat toch op voorsprong kwam na zo’n 5 minuten door een doelpunt van Luuk. Rozenburg kreeg vervolgens vele kansen maar keeper Nees met zijn verdedigers hielden knap stand.

Helaas viel de 1-1 toch maar al gauw daarna mocht MVV’27 weer juichen. De keeper van Rozenburg hield wel een schot tegen van een MVV-speler maar hielp de bal daarna alsnog over de eigen doellijn, 1-2. Ook deze voorsprong konden we niet vasthouden en vlak voor rust werd het 2-2.

De tweede helft verliep totaal anders. De eerste kans was nog voor Guido maar daarna was het éénrichtingsverkeer. Rozenburg bepaalde de eindstand uiteindelijk op 12-2.

Gelukkig bleven onze jongens van MVV’27 enthousiast en lieten ze bij de aansluitende strafschoppenserie alsnog zien wat ze kunnen, deze serie werd nipt gewonnen.