Univé Zuid-Holland heeft zich voor de komende drie seizoenen als zilveren vriend verbonden aan MVV ’27. Onlangs waren Margreet van der Leeden (rechts) en Trudi van Geest (midden) namens de verzekeringsmaatschappij te gast op sportpark De Commandeur om het sponsorcontract met MVV ’27 te ondertekenen.

Univé is met bijna 1,6 miljoen verzekerden één van de grootste verzekeraars van Nederland. Hun motto is: ‘Elkaar helpen, ook als het even wat minder gaat’. Univé is namelijk een coöperatie zonder winstoogmerk en dat betekent: risico’s delen. Risico’s die je niet alleen kunt of wilt dragen. Hun adviseurs kunnen je helpen kiezen. Dat doen ze door de juiste vragen te stellen. Samen met jou kijken ze hoe je grip kunt krijgen op financiële risico’s. Univé heeft een regionale en lokale focus. Er is altijd een winkel bij jou in de buurt waar je welkom bent: hun adviseurs staan persoonlijk voor je klaar.

Ook op sportgebied heeft Univé een maatschappelijke rol. Univé sponsort namelijk verschillende sportclubs en evenementen, op landelijk en regionaal niveau. Zo ken je Univé misschien wel als ‘supporter van Studio Sport’ of als sponsor van SC Heerenveen. Univé vindt namelijk bewegen belangrijk voor iedereen: jong, oud; man, vrouw; met of zonder beperking.

MVV ’27 is blij en dankbaar dat Univé ook onze vereniging wil ondersteunen en hoopt dat beide partijen de komende jaren veel plezier aan de samenwerking zullen beleven.