Het nieuwe seizoen staat weer op het punt van beginnen. De teamindelingen zijn afgerond en gepubliceerd. Het is nu zaak om elk team van een leider en trainer te voorzien. Er zijn inmiddels al weer heel veel vrijwilligers bereid gevonden om onze jeugd komend seizoen een handje te helpen, maar er zijn nog steeds een aantal vacatures.

Via deze weg wil MVV ’27 dan ook een dringende oproep doen aan leden, niet-leden, ouders etc. om mee te helpen om onze jeugd onbezorgd te kunnen laten trainen en wedstrijden te laten spelen. Het kost je maar een paar uurtjes per week en bovendien maak je er een groep kinderen erg gelukkig mee. Ook scholieren/studenten die stage moeten invullen zijn van harte welkom!
Het gaat om de onderstaande openstaande posities:

* MVV ’27 JO19-4 : Trainer(s)
* MVV ’27 JO17-3 : Trainer(s) (1 x p.wk.)
* MVV ’27 JO15-2 : Trainer(s) en Leider(s)
* MVV ’27 JO12-1 : Trainer(s) en Leider(s)
* MVV ’27 JO8-3 : Trainer(s) en Leider(s)
* MVV ’27 G1 : Trainer(s)

Je krijgt begeleiding bij de opstart en back-up gedurende het seizoen. Er zijn géén kosten aan verbonden en trainingskleding en/of leiderjack stelt de club gratis ter beschikking. Bovendien krijg je er een hoop gezelligheid voor terug.

Mocht je geïnteresseerd zijn en/of meer info willen over één van deze functies, neem dan contact op met bestuurslid Technische Zaken Arno van Nierop (06-11880955 of tc@mvv27.nl) of Stephan Moerenhout (06-54663078 of jeugd@mvv27.nl). Wij zien jullie reactie graag tegemoet !!