Iets meer dan een week geleden zijn Joeri en Stephanie de trotse ouders geworden van een prachtige zoon: Beer van Berkel. Op dat moment werd Joop van Berkel de trotse opa van al weer zijn derde kleinkind. Moeder en Beer maken het, na een paar extra dagen in het ziekenhuis, prima.

Wij kennen Joeri al jaren als flamboyante rechtsbuiten. Joeri speelt eigenlijk al zijn gehele leven bij MVV ’27. Daarbij speelde hij ook een aantal jaren in de selectie. Het is hem zelfs gelukt minuten te maken in ons vlaggenschip. Mooi detail daarbij is dat de aanvaller daar ook direct trefzeker was. Op dit moment speelt Joeri in het vierde. Daar hopen we dat hij zijn twee specialiteiten, zijn traptechniek en zijn ijzersterke kopballen, nog vaak zal laten zien op het veld.

Op dit moment zijn Joeri en zijn ‘Stip’ nog volop aan het genieten van hun gezinsuitbreiding. We hopen Joeri snel op de club te zien met Beer. Wij zullen ervoor zorgen dat Beer in het bezit gaat komen van het traditionele MVV-rompertje.