7 Juni zijn Sjaak en Mieke de trotse ouders geworden van een gezonde zoon. Hun nieuwste aanwinst kreeg de naam: Mels. Goed nieuws voor de familie Van Den Berg, want een korte periode geleden werd ook zijn broer Arie al voor de eerste keer vader. Hij kreeg met zijn vrouw Lotte een mooie dochter, Philou.

Deze week kon de middenvelder van MVV ’27 5 al voor de eerste keer buiten een rondje lopen met zijn nieuwste aanwinst. Sjaak speelt al zijn hele leven bij onze club. Daarnaast is hij ook vaak te vinden op de tennis, dat is zijn andere hobby. De komende tijd kan hij lekker gaan wandelen samen met zijn broer Arie.

We hopen Sjaak na de zomerstop snel een keer te zien op de club. Voor nu wensen wij Sjaak en Mieke ( en natuurlijk ook zijn broer Arie en Lotte ) heel veel gezondheid en geluk toe met hun kersverse gezinnetje. Wij zullen zorgen dat Mels zijn MVV-romper snel kan gaan passen!