3 April 2018 zijn Peter en Wendy de trotse papa en mama geworden van een schitterende, nog iets wat kleine, zoon: Pelle. Op dit moment verblijft de kleine aanwinst nog in het ziekenhuis, maar hij maakt het naar omstandigheden goed.
Eigenlijk was Pelle pas uitgenodigd op 15 juni, maar hij was blijkbaar zo benieuwd naar zijn papa en mama dat hij twee maandjes eerder ter wereld kwam. Logischerwijs was hij erg klein op dat moment. Hij woog 1180 gram en had een lengte van 37 cm. Gelukkig kunnen onze hedendaagse artsen hier goed op anticiperen en maakt Pelle ( Zweeds voor Peter ) het nu goed. Hopelijk mag hij met de familiedag ( 2 juni ) naar huis.
We kennen Peter Baaima als speler van het altijd gezellige MVV 6. Onder leiding van Kees draaien zij al jaren mooie, en vooral gezellige seizoenen. Peter die goed kan verdedigen en een prima middenvelder is wil zelf eigenlijk altijd voorin staan. Zijn ontzettende doorzettingsvermogen en inzet kan ieder team gebruiken.
Wij wensen Peter en Wendy veel liefde en gezondheid toe met hun Pelle. Hopelijk wordt hij net zo goed als Graziano. Verder zullen wij ervoor zorgen dat hij snel in het bezit zal zijn van het traditionele MVV-rompertje!