Laat ik eerst beginnen met het feit dat ik 10 minuten te laat was, er werd gelijk gesuggereerd dat ik waarschijnlijk te diep in het glaasje had gekeken tijdens de viering van onze Willem, en laten we het daarop maar houden, Jan bracht mij geëtaleerd op de hoogte (dank hiervoor) en zo kwam ik te weten dat we eigenlijk minimaal al met 1 – 0 voor hadden moeten staan maar Arien zijn vizier stond niet op scherp en dat was jammer genoeg ook in de 16e minuut toen die de bal goed aangespeeld kreeg van Rick.

We waren veruit de betere ploeg en dat tegen de nummer 2 van onze competitie en kleine kansjes waren er voldoende maar ook hele grote maar we kregen de bal niet achter de zeer goede keeper van Smitshoek, via de goed spelende nummer 11 van onze tegenstanden liepen de meeste aanvallen en we moesten alert blijven want je kan wel beter zijn maar een voetbal wet zegt scoor je zelf niet dan krijg je er meestal een tegen, maar onze verdediging was alert en viel er een gaatje dan was er altijd nog Tom die wederom liet zien dat het met de keepers bij ons cluppie wel goed zit, en zo gingen we met een dubbel blanke score rusten maar het had eigenlijk al zeker 2 – 0 moeten staan.

De tweede helft was van onze kant wat minder en we hadden in de eerste minuut al achter kunnen staan na een foutje in onze verdediging maar gelukkig voor ons werd die kans niet benut, na een kwartier was het Haysam die een kanonskogel af vuurde op de keeper maar ook deze werd door hem vakkundig gepakt, we werden wat slordiger en Smitshoek werd daardoor wat sterker wat resulteerde in een licht overwicht voor hun maar tot uitgespeelde kansen kwam het niet, Rick kreeg uit de draai nog een mooie mogelijkheid maar zijn schot ging net naast.

5 minuten voor het verstrijken van de reguliere speeltijd kreeg Bram zijn tweede gele kaart dus rood en ja dan kan er van alles nog gebeuren Smitshoek probeerde het wel maar de grootste kans was toch weer voor ons na een voorzet van Aad maar het lukte ook deze keer niet, we kunnen stellen dat meestal een 0 – 0 wedstrijd saai is maar dat was deze pot zeker niet, er had zeker meer ingezeten maar af en toe moet je gewoon tevreden zijn met een gelijkspel want dat waren de wijze woorden van onze keepers trainer Jan.

Opstelling: Tom v d Broek, Stephan Suijker (Thijs de Vast) Ronald Arkesteijn, Mike van Uffelen, Brett Rijnsburger (Coen Hordijk) Bram Scheffers, Jens de Graaf, Joris Sonneveld (Justin Perdijk) Arien Oprel (Aad Srinarasit) Rick Zwaard, Haysam Abedelaziz