Nog net voor de jaarwisseling is Simon de trotse vader geworden van een zoontje. Esmee beviel 29 december 2017 van een gezonde zoon. Faas had al gelijk de mooie lengte van 52 cm. Moeder,  vader en Faas maken het goed.

Wij kennen Simon natuurlijk allemaal als de flamboyante aanvaller van MVV’27 4. Na de wedstrijden is hij ook altijd lang te vinden in de kantine. Simon kan de derde helft altijd goed waarderen. Gisteren was Simon alweer met zijn kinderwagen te vinden langs het veld tijdens het ‘Peen en uien toernooi’. Simon staat bekend om zijn lange onnavolgbare dribbels. Deze beginnen altijd ergens, maar niemand ( dus ook de tegenstander ) weet waar die gaan eindigen. We hopen deze dribbels de komende tijd ook weer vaak te gaan zien, want MVV4 staat er in de competitie goed voor. Wie weet kunnen zij dit nog gaan bekronen met een titel?

Wij wensen Simon en Esmee heel veel geluk en natuurlijk gezondheid samen met hun Faas. Namens MVV’27 zullen we ervoor zorgen dat Faas in het bezit gaat komen van een traditionele MVV-romper!