In november gingen alle MVV ’27-spelers op de foto voor de plaatjesactie van MVV ’27 in samenwerking met Albert Heijn Maasland. Ben je ook zo benieuwd hoe jouw ‘plaatje’ geworden is!? Nog eventjes geduld, want over drie weken liggen de stickers dan echt in de winkel. Vanaf maandag 29 januari zijn de MVV ’27-stickers dan eindelijk verkrijgbaar bij de Maaslandse vestiging van Albert Heijn.

Van maandag 29 januari tot en met zondag 11 maart krijg je bij iedere €10,- aan boodschappen een setje met zeven voetbalplaatjes. Op deze plaatjes vind je foto’s van honderden verschillende MVV ’27-spelers, die je vervolgens in je eigen verzamelalbum kunt plakken. Wie weet vind je in jouw pakje wel een mooie portretfoto van één van je favoriete MVV-ers of misschien zelfs van jezelf.

Natuurlijk laten MVV ’27 en Albert Heijn de introductie van deze gave actie niet zomaar voorbij gaan. Op zaterdag 27 januari zal er voor aanvang van de wedstrijd van MVV ’27 1 en Schipluiden 1 op sportpark de Commandeur een kick-off voor de stickeractie worden georganiseerd. Je kunt dan ook jouw eigen gepersonaliseerde verzamelalbum bij MVV ’27 ophalen, want voor ieder spelend lid die op de foto is gegaan ligt er dankzij Albert Heijn namelijk een album klaar. Hoe deze middag er precies uit gaat zien, houden we nog even geheim. Houd de site en de social media van MVV ’27 de komende weken in de gaten voor meer informatie.