We hebben dit jaar een lekker lange winterstop, maar bij onze club gebeurt er nog steeds van alles. Zo was er een klaverjasavond, de oliebollenrace, de vrijwilligersbrunch, het kerstzaalvoetbaltoernooi in de sporthal en diverse teams gebruiken deze periode voor een mooi trainingsweekend.

Nu komt daar een nieuw evenement bij: Het peen en uien toernooi voor onze lagere senioren!

Wat houdt dat in?

We hebben 8 teams bestaande uit spelers van MVV ’27 4 tot en met MVV ’27 10 en ons veteranenteam. Deze teams spelen zaterdag op veld 3 een onderling toernooi. Er zijn 2 poules van 4 teams samengesteld waarin 7 tegen 7 gespeeld wordt, na de 3 poulewedstrijden worden er finales gespeeld. Deze editie wordt er gefloten door twee zeer bekende MVV-ers: Ruud van Walsum en André Vos! De start van het toernooi is om 14:30 uur.

Rond 17.45 uur zal er in de kantine gezorgd worden voor een heerlijk ‘prakkie’ door niemand anders dan onze eigen Riet. Tijdens het eten zal er een prijsuitreiking plaatsvinden en de prijzen zijn niet mis:

1e prijs: 3 kannen bier
2e prijs: 2 kannen bier
3e prijs: 1 kan bier

Iedereen is natuurlijk van harte welkom om te komen kijken het belooft na het toernooi nog lang gezellig te blijven in de kantine!