Je zou het niet zeggen dat we al weer in oktober zijn beland, maar dit is de maand dat de Sint en zijn Pieten de laatste puntjes op de i zetten in hun voorbereiding en langzaamaan weer per pakjesboot richting Nederland zullen varen. Naar goed gebruik luidt dit ook weer de jaarlijks terugkerende speculaaspoppenactie in bij MVV ’27. Na de succesvolle edities van 2015 en 2016 hebben onze Goedheiligman en nieuwbakken voorzitter Pieter van Rijs in een telefoongesprek afgesproken dat MVV ’27 er weer alles aan gaat doen om zoveel mogelijk speculaaspoppen te verkopen. De opbrengst zal gebruikt worden voor de renovatie van de kleedkamers bij MVV ’27.

Zoals je gewend bent van MVV ’27 sommen we eerst even de resultaten van de vorige editie op, zodat inzichtelijk is hoe belangrijk deze actie voor de club is. In de herfst van 2016 zijn bijna 2300 speculaaspoppen verkocht door jeugdleden van MVV ’27. Van de opbrengst van de verkoop van speculaaspoppen in 2016 zijn allerlei materialen gekocht die gebruikt worden voor zowel het jongens- als het meisjeskamp.

 

Komende periode zullen jeugdspelers van MVV ’27 weer hun uiterste best gaan doen, om zoveel mogelijk speculaaspoppen te verkopen. Elke verkoper die het lukt om 20 of meer speculaaspoppen te verkopen, zal mee mogen naar een voetbalwedstrijd in het betaalde voetbal. Het online bestelformulier vind je hier. Het is ook mogelijk om een papieren versie te gebruiken. Dan moet je hem alleen even downloaden en uitprinten. De papieren versie vind je hier.