Afgelopen zaterdag 29 juli zijn Coen en Sanne de gelukkige ouders geworden van een gezonde zoon Guus. Moeder, kind en natuurlijk ook papa maken het goed.
Coen is binnen MVV’27 natuurlijk een zeer bekend gezicht. Hij speelde tot en met afgelopen seizoen vele jaren in ons vlaggenschip. Coen speelde in zijn eerste jaren voornamelijk op linksback. Hij stond vooral bekend vanwege zijn snelheid en het feit dat hij nooit opgaf. Als je als aanvaller langs hem was was de kans heel groot dat je hem nog een keer tegen zou komen, en nog een keer en nog een keer. De laatste jaren kwam hij erachter dat hij ook aanvallend nuttig kon zijn. Zodoende zagen we hem steeds vaker terug op het middenveld.
Komend seizoen zal Coen het rustiger aan gaan doen. Hij heeft ervoor gekozen zijn schoenen niet volledig in de bomen te gaan hangen. Hij gaat door als oproepkracht bij het team van veel van zijn vrienden, MVV4.
De rest van de tijd kan hij lekker gaan genieten van zijn kersverse gezinnetje. Wij wensen Sanne, Guus en Coen heel veel liefde en gezondheid toe. Wij zullen ervoor zorgen dat Guus snel in het bezit zal komen van het traditionele MVV-rompertje.