Zaterdag 3 juni mag jij niet ontbreken bij MVV ’27! Van 13.00 uur tot ’s avonds laat is dan de feestelijke Familiedag van MVV ’27.

Zaterdag 3 juni vindt weer onze traditionele Familiedag plaats.  Het programma voor deze seizoenafsluiting ziet er als volgt uit.

We beginnen de dag om 13.00 uur met een survivaltocht. Inschrijven is niet nodig. Er wordt een licht parcours uitgezet voor jeugd t/m 12 jaar, waaraan ook de ouders kunnen deelnemen. Alle leden (én familie en vrienden) ouder dan 13 jaar worden getrakteerd op een iets zwaarder parcours. Dit gaat zeker spektakel opleveren ! Na afloop staat er voor alle jeugddeelnemers drinken en poffertjes klaar!

Om 16:00 uur wordt het startsein gegeven voor het Sixties-toernooi voor de senioren en de O19- en O17-junioren. Digitaal inschrijven voor het Sixties-voetbaltoernooi is noodzakelijk en kan uiterlijk op donderdag 1 juni via dit aanmeldformulier: Sixties-toernooi voor Senioren, O19-en O17-junioren.

Behalve de onderlinge strijd tussen de lijnen is er op Familiedag nog veel meer te beleven. Zo is er vanaf 16.00 uur een buikschuifbaan voor de allerjongste kinderen en draaien MVV-DJ’s vanaf 17.30 uur muziek voor elk wat wils. Jong én oud kan zich vanaf 17.00 uur tegoed doen aan een overheerlijk BBQ  verzorgd door Keurslager Huub Poleij, aangevuld met diverse salades en uiteraard stokbrood.

Om 20.00 uur vindt de uitreiking van de Rien van Eijmeren Award plaats en de bekendmaking van de winnaars van de jaarlijkse verkiezingen. Tussendoor en na dit officiële gedeelte zal DJ Remco c.s. de muziek verzorgen.

Al met al belooft het dag te worden waar alle leden van MVV ’27, maar uiteraard ook anderen die de club een warm hart toedragen, zich prima kunnen vermaken.