Vandaag bestaat MVV ’27 exact 90 jaar. Hoera! Uiteraard laten we dit mooie jubileum niet zomaar voorbijgaan. Zaterdag trappen we ons jubileumjaar af met een grote speciale taart.

Zaterdag om 12.00 uur snijden we twee speciale jubileumtaarten aan. De taarten, goed voor zo’n 150 tot 200 personen, worden aangesneden door twee clubiconen: Jos Mosterd en Arno van Nierop. Met het aansnijden van deze taart trappen Jos en Arno, de oudste en jongste speler van ons Elftal van de Eeuw, ons 90-jarig jubileum af. Iedereen is van harte uitgenodigd om zaterdag dit moment bij te wonen óf om deze dag later een stuk taart te komen eten. De jubileumtaart wordt ons aangeboden door Bakkerij Van den Berg, waar we uiteraard hartstikke blij mee zijn!

De taart is slechts het begin van een mooi aankomend jubileumjaar. Na zaterdag staan er nog vele activiteiten op het programma. Zo is er in juni een bijzondere, uitgebreide editie van onze familiedag, kunnen we in het najaar uitkijken naar een nieuwe MVV-jubileumkrant en krijgen we diverse fraaie jubileumuitingen op en rond ons sportcomplex. Ook staan er nog enkele andere speciale andere activiteiten op de planning. Meer volgt uiteraard op onze website en social media-kanalen.