Wedstrijdbalsponsor: Hoveniersbedrijf De Groot

Komende zaterdag treft MVV ’27 op Sportpark De Commandeur het tegen degradatie vechtende SEV. Samen met Quick Steps, Maasdijk en Loosduinen voert het een felle strijd om te overleven in de derde klasse.

Het uitduel in Leidschendam leverde louter frustraties op. Hoewel de Maaslanders een behoorlijk overwicht hadden, moest men toch tweemaal een achterstand wegwerken. In de extra tijd werd uiteindelijk nog een punt veilig gesteld, maar dat waren er toen twee te weinig.

SEV heeft momenteel dus nog genoeg om voor te strijden, terwijl MVV ’27 relaxed het seizoen kan uitspelen. Toch zou het leuk zijn wanneer de formatie van Peter Broekman na drie gelijke spelen weer eens een driepunter kan bijschrijven. We gaan het zien!

Wij wensen scheidsrechter Bart Visser, beide teams en hun aanhang een prettige en vooral sportieve middag.

 

Hoveniersbedrijf de Groot