Schreef ik in het vorige verslag nog dat MVV 2 beter voor de dag komt tegen hoger geklasseerde teams, nu dat kan ik niet herhalen want tegen de nummer 2 van de ranglijst was het buiten het eerste kwartier allemaal van een matig niveau, zoals gezegd het eerste kwartier was de agressie er om een goed resultaat te halen maar dat zakte helemaal weg en dat is gewoon onbegrijpelijk want we weten dat jullie het veel beter kunnen, wat we nu zagen was angstig voetbal en het nemen van onbegrijpelijke foute beslissingen en luisteren naar elkaar dat werd er ook niet gedaan, klein voorbeeld was het moment dat onze rechtsachter (namen noemen we niet) de bal zonder te kijken weg kopte terwijl wel door 3 á 4 man werd geroepen tijd zat, het was uiteraard jammer dat door deze actie we gelijk een doelpunt om onze oren kregen.

De ruststand was te overzien 1 – 0 achterstand maar gezien het vertoonde spel van de eerste helft had je niet het idee dat er nog wat te halen was en dat kwam er ook uit wederom werden we afgetroefd door een elftal wat wel tweede staat maar echt niet zo enorm goed is zeker als je ze afzet tegenover Zwaluwen en we weten allen dat we die enige weken geleden op een nederlaag van 3 – 0 trakteerde, maar van dat elftal is nu niet veel over alhoewel het dezelfde namen zijn, dus wie het weet waar het aan schort mag het zeggen.

In minuut 70 werd het ook nog 2 – 0 voor onze tegenstander en zo was er weer een wedstrijd voor bij waar we niet lieten zien wat we kunnen, de andere uitslagen waren voor ons best wel gunstig maar het wordt wel zaak om weer eens wat punten te pakken dus laten we afspreken dat we dat aanstaande weekend doen want ik zou het wel weer eens leuk vinden om weer wat positiefs te schrijven al maakt dat elftalleider Arie toch niets uit want die leest het toch niet.

Opstelling: Twan Lansbergen, Kevin Bouter, Mike van Uffelen, Stephan Suijker (Jens de Graaf), Joost Paping (Jeffrey Wupkes), Kees Louter (Finn Verpalen), Brady Stralendorff (Haysam Abedelaziz), Erik van Geest, Jessy Zwaard, Jorrit Fortuin, Arien Oprel.