Laat ik gelijk maar beginnen om te zeggen dat dit een heel kort verslag wordt niet vanwege een verlies of een minder goede wedstrijd maar met links tikken met 1 vinger is niet zo heel fijn.

We kwamen nog voor door een doelpunt van Jeffrey en ook pakte Twan nog een pingel maar het was allemaal zeer onder de maat en dat is best jammer na 3 mooie overwinningen op rij, het was niet zo dat we geen kansen kregen want zeker in de tweede waren die er wel er werd zelfs een glaszuiver doelpunt van Erik afgekeurd door een scheidsrechter die de tweede helft volkomen de weg kwijt was, ik hoop dat de goede man nog thuis is gekomen.

Al bij al een zeer onnodige nederlaag tegen een matige tegenstander maar zoals gezegd wij waren ook niet best.

Opstelling: Twan Lansbergen, Kevin Bouter, Jeffrey Wupkes, Mike van Uffelen, Joost Paping (Erik  van Geest) Roberto v d Pol, Jorrit Fortuin (Jens de Graaf) Joey van Oosten, Finn Verpalen,  Haysam Abedeaziz (Arien Oprel) Brady Stralendorff.