De jongens van  MVV ’27 JO15-1 hebben vorige week nieuwe trainingspakken ontvangen, waarmee zij goed gekleed de winter ingaan. De pakken zijn gesponsord door het bedrijf Staffing International van eigenaar Robin Taal, die niet geheel toevallig ook als assistent-trainer / leider aan de J-015 1 verbonden is.

Staffing International richt zich op buitenlandse recruitment met andere andere kantoren in Polen en Roemenië. Bij grote projecten als de Pieter Schelte en de nieuwbouw van datacenter van Google (Eemhaven) en Microsoft (Middenmeer) is Staffing betrokken met uitvoerend personeel.

Robin Taal is geen onbekende voor MVV ’27, hij heeft in zijn jeugd namelijk zelf ook bij MVV ’27 gevoetbald. Hij doorliep de gehele jeugdopleiding van de F- tot en met de A-jeugd, waarna hij nog één jaar in de senioren speelde, alvorens hij zijn voetbalschoenen aan de wilgen hing. Een aantal jaar geleden dook Robin weer op bij MVV ’27 als leider van de A1, met wie hij ook kampioen werd (de lichting met onder andere Coen Hordijk, Stanley Klop en Erik van Geest). Vervolgens werd Robin assistent-trainer / leider bij GDA A1 in de derde divisie en dit jaar keerde hij opnieuw terug bij MVV ’27 als assistent-trainer en leider van de JO15-1. “Het voetbal bleef toch trekken en aangezien ik toch elke week bij mijn neefje ging kijken, is dit een leuke functie om dat mee te combineren.”

Naast assistent-trainer en leider is Robin met zijn bedrijf Staffing International nu dus ook als sponsor betrokken bij de J-O15 1. “Het is een leuke groep en de samenwerking met trainer Pim van Reij verloopt goed, dus ik ben blij dat ik dit voor de jongens heb kunnen realiseren”. De jongens zijn hun leider natuurlijk ook erg dankbaar voor de nieuwe trainingspakken, zoals ook MVV ’27 dit gebaar van Staffing International bijzonder waardeert.