Vorige week is Maarten Berkhout vader geworden. Zijn vrouw, Linda, is die dag bevallen van een gezonde dochter. De naam van dit nieuwe wondertje is Sanne Rosalinde Anna Berkhout. Moeder, dochter en vader maken het goed.
1480064545630-6ef85559-cdd5-4920-af50-f61aa9d3eafa
fb_img_1480011922502Wij kennen Maarten natuurlijk allemaal. Maarten was jarenlang een vaste waarde in ons eerste elftal. Daar was hij een zeer betrouwbare kracht op het middenveld. De Maaslander, die al een aantal jaar in Vlaardingen woonachtig is, is momenteel oproepkracht bij de lagere senioren. Daar speelt hij regelmatig zijn wedstrijdje mee. Laatst was daar wel een speciaal moment, want voor het eerst in alle jaren speelde Maarten samen met zijn jongere broertje, Tom,  in het het achtste. We hopen nog vaak van Maarten en zijn onnavolgbare bewegingen te mogen genieten.
Voor nu wensen wij Maarten, Linda en Sanne heel veel liefde en gezondheid toe. Wij zullen ervoor zorgen dat Sanne snel in het bezit zal zijn van het traditionele MVV-rompertje.