Wedstrijdbalsponsor: Van Mierlo

Team van de week: JO9-3

Morgen verwelkomen we het Wateringse Velo op Sportpark De Commandeur. De jonge ploeg van trainer Edwin Vurens maakte een uitstekende seizoenstart mee. Na zes speeldagen was men samen met Die Haghe de trotse lijstaanvoerder. Echter, na hun onderlinge treffer een week later moest de ploeg het onderspit delven. Sindsdien gaat het iets lastiger om bij te blijven, want ook SV Houtwijk en GDA bleken ineens te sterk.

Desondanks staat men nog altijd twee punten voor op de Maaslanders die afgelopen zaterdag een prima bekerwinst boekte op het Zoetermeerse  DWO. In het MVV ’27-kamp zijn zowel Huib van Barneveldt als Geert Dobbe en Yennick Berrevoets weer helemaal fit na hun blessures. Een en ander houdt in dat het steeds meer dringen wordt om een plek in de basis van Peter Broekman te bemachtigen. Afijn, wie de gelukkigen zijn, kunnen we vanaf half drie aanschouwen.

We wensen scheidsrechter Scherpenhuyzen, beide ploegen en hun aanhang een leuke en vooral sportieve wedstrijd toe.

van-mierlo