Peter Zwaard van maaltijdservice ‘Puur & (H)eerlijk’ zette onlangs zijn handtekening onder een contract dat hem voor de komende drie jaar als bronzen vriend aan MVV ’27 verbindt. Dit deed hij in bijzijn van sponsorcommissielid Lars Kloet en zijn zoon Rick.

Peter Zwaard was met zijn bedrijf al shirtsponsor van MVV ’27 Heren Zaal-3 (waarin zoon Rick ook in speelt), maar wilde graag nog iets extra’s doen voor de club MVV ’27. In het verleden runde hij zijn bedrijf vanuit de kantine van MVV ’27 en beheerde hij in de weekenden ook samen met Riet Jordaan de kantine van de club. Inmiddels is Puur & (H)eerlijk gevestigd in de Singelhof. Van hieruit bereidt Peter dagelijks verse maaltijden met producten uit onze streek. Zijn klantenkring heeft dagelijks de keuze uit twee menu’s, die Puur &(H)eerlijk iedere middag tussen 12:00 en 13:00 bij hen bezorgd voor slechts €7,85 per maaltijd. Wilt u ook eens een maaltijd van Puur & (H)eerlijk proberen, neemt u dan contact op met Peter Zwaard (06-27219797)

Peter komt nog steeds regelmatig bij MVV ’27, onder andere om de verrichtingen van zoon Rick in het eerste elftal van MVV ’27 te volgen. MVV’27 is erg bij dat Peter naast het shirtsponsorschap van het derde zaalvoetbalteam ook nog een bronzen contract heeft afgesloten met de club en hoopt natuurlijk op een prettige samenwerking voor beide partijen in de komende drie jaar.

ondertekening-contract-1