Vandaag stond op het programma Spirit 2 uit Ouderkerk a/d IJssel een ploeg die 1 puntje onder ons staat op de ranglijst, vanaf het begin liet MVV 2 zien dat we de betere ploeg waren er werd druk gezet op de bal en we hadden zeker wel 80 % balbezit maar tot uitgespeelde kansen kwam dat niet maar daar stond tegenover dat Glenn werkelijk niets te doen had en dat hebben we natuurlijk graag, in minuut 22 werd de bal lekker rond gespeeld op het middenveld tot opeens onze ouwe (Marijn) de bal krijgt en hij snoeihard de bal af vuurt op de goal en ja hoor de bal was de keeper te machtig en zo stonden we dik verdiend voor op 0 – 1.

Daarna was het eerst Joey die geblesseerd uit viel en kort daarna Erik, ergens tussen deze blessure gevallen was het de nummer 5 van Spirit die Bret even een koekie gaf en daarvoor geel ontving, het viel op dat die nogal agressief reageerde en dat werd later nog erger want hij reageerde zijn korte lontje af op de cornervlag (Ja u leest het goed) die gaf die een paar klappen en gooide hem weg wat voor de scheids een reden was om hem wederom geel te geven dus rood hoe dom kan je zijn.

Je bent al beter en dan nog tegen 10 man dan denk je kat in het bakkie maar uit een van de spaarzame aanvallen van Spirit was daar toch ineens de gelijkmaker en het zag er verdedigend niet lekker uit laten we maar zeggen, en ja dan ga volledig tegen de verhoudingen in met een ruststand van 1 – 1 naar de thee toe de tweede helft was er een van loeren naar een verdiende voorsprong en Spirit die hield 9 mensen achter en 1 in de voorhoede die af en toe best nog wel een handen bindertje was, maar het was MVV 2 die na een even mindere periode vol op de aanval ging wat resulteerde in een kopbal van Haysam daarna Kevin en een schot van Marijn die allen gekeerd werden door de keeper maar hij moest capituleren op een frommel goal van Arien en zo stonden we verdiend voor met 1 – 2, we kwamen niet meer in de problemen maar achteraf kunnen we zeggen als je zoveel beter bent dan is het toch wel lekkerder als je wat meer afstand neemt, nu was het toch wat magertjes maar volkomen verdiend.

Hierbij wil ik Cor (de vader van) bedanken voor het souffleren zonder jou was het verslag beduidend korter geweest je bent een WERELD VENT.

Opstelling: Glenn, Kevin, Thijs, Bret, Joey L (Stefan), Marijn, Yennick (Jorrit), Erik (Finn), Brady, Haysam, Arien.