Lloyd Rhijnsburger is bij een valpartij tijdens een midweek skiën geblesseerd geraakt. Tijden een ongelukkige val scheerde een ski langs zijn been. Dit zorgde voor een flinke vleeswond en hierbij werd ook nog een spier geraakt. De verwachting is dat de speler van JO17-1 zes weken uit de roulatie is.

Afgelopen zaterdag vertrok de tweedejaars JO17-1 speler voor een midweek skiën met school. Na een busreis van 14 uur kwamen de scholieren aan in Kaprun. Ze stonden aan het begin van wat een onvergetelijke week moest gaan worden. Enthousiast werden de latten onder gebonden en werden de eerste pistes verkend. Helaas eindigde dit al na twee uurtjes voor Lloyd met een ongelukkige val. Tijdens deze val is de ski langs de knie van de MVV ‘er gescheerd. Dit zorgde ervoor dat er een lap vlees van de knie gescheiden was. In het ziekenhuis aangekomen werd er besloten om hierop geen stukje huid meer te hechten, maar om de wond dicht te maken met een zevental hechtingen. De artsen kwamen ook tot de ontdekking dat er een spier was geraakt. Dit zorgt ervoor dat het herstel nu rond de zes weken zal gaan duren voor de jongere broer van Brett, die actief is in MVV ’27 2. Als we dan een snel rekensommetje maken kunnen we concluderen dat het voor Lloyd zo goed als zeker winterstop is. Na de winterstop hopen we hem weer te kunnen zien schitteren in het team van de bevlogen trainer Joost Dijkhuizen.

Overigens staan de mannen van Joost en Mark staan er nog niet zo goed voor in de hoofdklasse D, van de 7 wedstrijden werden er 2 gewonnen, de overige wedstrijden werden helaas verloren. Hiermee staan zij nu de 9e plaats en houden gelukkig nog 3 ploegen onder hen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat Joost zijn mannen in de hoofdklasse gaat houden. Voor nu hopen wij dat Lloyd snel weer helemaal hersteld zal zijn en dat ook hij zijn steentje kan gaan bijdragen aan een goed verder verloop van de competitie van JO17-1.

Daarnaast hopen we uiteraard dat verdere ski-ongevallen ons deze winterperiode bespaard blijven.