fb_img_1476810755288Vorige week, om precies te zijn 13 oktober 2016, zijn Michel en Marloes de trotse ouders geworden van een gezonde zoon. Moeder is na de bevalling nog 2 dagen in het ziekenhuis gebleven, maar op dit moment is het hele gezinnetje lekker thuis.

Boaz Luca van Leeuwen kan de komende jaren hopelijk nog vaak komen kijken bij zijn vader. Michel, een felle linksback, speelt in ons zesde elftal. Een aantal maanden geleden deelde Michel het nieuws dat hij vader zou gaan worden met zijn teamgenoten. Dat werd gevierd met patat en bier. Michel zijn teamgenoten hopen dat hij ook komend seizoen weer de rappe rechtsbuitens aan banden gaat leggen. Michel staat namelijk bekend als een echt ‘bijtertje’. Die willen ze nog lang niet kwijt in het zesde.

Af en toe fluit Michel ook nog wel eens een wedstrijdje bij MVV ’27. Daar laat hij dan zijn ‘rustige’ kant zien. Hij zorgt ervoor dat de wedstrijden soepel en zonder problemen verlopen. Als club kunnen we niet genoeg van zulke scheidsrechters gebruiken.

img_20161023_092410909