dvv09Komende zaterdag speelt MVV ’27 het eerste bekerduel van het seizoen tegen fusieclub DVV ’09, zeven zomers geleden ontstaan uit het samengaan van de Dirklandse verenigingen Dirksland (uit 1932) en DES ’67.

Het komende seizoen komt de ploeg van Goeree Overflakkee uit in de vierde klasse G en zal dan de ons meer bekendere clubs als NTVV, SNS, Stellendam en ZBVH treffen.

MVV ’27 heeft met wisselend succes twee oefenduels, tegen FC Binnenmaas en Soccer Boys, afgewerkt en zal zich in deze wedstrijd zeker willen laten zien. Een herhaling van afgelopen jaar, met een plaats in de halve finale, is vrijwel onmogelijk, maar een goede start van de serie zou mooi zijn.

Het duel start om 14.30uur en staat onder leiding van scheidsrechter J. van Egmond. Wij wensen beide ploegen, hun aanhang en uiteraard de arbiter een leuke en vooral sportieve middag. Aanvullend dient nog aangegeven te worden dat ook a.s. dinsdagavond voor het keurkorps een bekerduel op het programma staat. Wederom op het Sportpark De Commandeur en dan tegen PPSC, aanvangstijd is 19.30uur.