MVV27---TE-WERVE_09-april-2016_258
De zomervakantie is bijna voorbij en de voetbalschoenen komen langzaamaan weer uit het vet. Bij de start van het nieuwe seizoen 2016/2017 wil MVV ’27 van start gaan met wat nieuwe activiteiten rondom de thuiswedstrijden van het eerste elftal. Het doel hiervan is om binnen de vereniging nog meer beleving rondom de wedstrijden van het eerste team te creëren. Vanaf de competitiestart wil MVV ’27 de spelers gaan beoordelen in de volgende categorieën:

* Speler van de week
* Speler van het jaar
* Talent van het jaar

Om de spelers in deze categorieën te beoordelen, willen wij graag de hulp inroepen van een aantal trouwe en ‘onafhankelijke’ MVV ’27-supporters, die de prestaties van de spelers van ons eerste elftal wekelijks tegen het licht willen houden.

Daarnaast wil MVV ’27 ook de jeugd meer betrekken bij de wedstrijden van MVV ’27 1. Voor iedere thuiswedstrijd van het eerste willen wij graag een jeugdelftal tot ‘team van de week’ uitroepen. Dit team zal dan op de wedstrijddag op een leuke manier betrokken worden bij de wedstrijd van het eerste elftal.

Om bovenstaande ideeën verder gestalte te kunnen geven, kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Wij hebben hiervoor de volgende ‘vacatures’ openstaan:
–  Vier mensen die tijdens de thuiswedstrijden van het eerste elftal een onafhankelijk oordeel vellen over de prestaties van het eerste elftal om zo een speler van de week en uiteindelijk een speler van het jaar uit te kunnen roepen.
– Een aantal dames die bij de thuiswedstrijden van MVV ’27 1 van 13:30 tot 15:30 het team van de week willen begeleiden (2 personen per wedstrijd)

Lijkt het jou leuk om een van de bovenstaande taken te vervullen in het komende seizoen, dan nodigen we jou van harte uit om contact op te nemen met Hans Zwaard (06-51051425 / hazwaard@hotmail.com) of Gilbert Remeeus (06-53926140 / gilbertremeeus@hotmail.com).