FB_IMG_1463509734100Onlangs is Gijs ( MVV 3 ) vader geworden van een schitterende dochter. Moeder Simone en dochter Phileine maken het zeer goed. Ook opa Gilbert is apetrots op zijn tweede kleinkind.

Phileine komt terecht in een echte ‘voetbalfamilie’. Gijs, Simone en opa Gilbert zijn natuurlijk erg bekende namen binnen onze club. Gijs speelt alweer een jaartje of 5 bij MVV ’27. Momenteel staat hij soms rechtsback, soms centraal in de verdediging bij ons derde elftal. Gijs is een echte ‘balafpakker’ en beter bekend als ‘Gijssie Gee’.

Moeder Simone heeft ongeveer 12,5 jaar zelf gevoetbald binnen onze verschillende vrouwenafdelingen. Na haar actieve carrière koos zij ervoor om haar vader te gaan assisteren als trainster van het G-team. Op dit moment is zij even niet actief binnen MVV, maar we hopen haar snel een keertje met de kinderwagen op de club te mogen aanschouwen.

Opa Gilbert kennen we natuurlijk allemaal. Hij is onlangs gekroond tot ‘Lid van verdienste’. Door de geboorte van Phileine heeft Gilbert nu twee kleindochters. De trotse opa verwacht zelfs eind juli nog een kleinkind. Wat een geluk!

Namens MVV ’27 zullen wij een deze dagen ervoor zorgen dat het nieuwe gezinnetje Geene in het bezit komt van het traditionele MVV-rompertje. Daarnaast wensen wij hen natuurlijk via deze weg heel veel liefde, geluk en gezondheid toe.

IMG_20160517_180759