Vanaf volgend seizoen kent de MVV-selectie in ieder geval twee nieuwe gezichten. Geert Dobbe en Justin Perdijk gaven hun jawoord aan MVV ’27.

Geert Dobbe maakt de overstap van MSV ’71. De 30-jarige keeper ziet MVV ’27 als een mooie vereniging om een volgende stap in zijn carrière te zetten. Eerder speelde de in ’s Gravenzande woonachtige speler in de eerste teams bij Monster, HVC  ’10 en dus MSV ‘71.

De tweede aanwinst is Justin Perdijk, die met zijn 27 jaar net als Geert Dobbe de nodige voetbalervaring met zich meebrengt.  De verdediger / middenvelder maakte vorig seizoen ondanks een kennismakingsgesprek met MVV ‘27 de overstap van Zwaluwen naar CVV de Zwervers, dat uitkomt in de eerste klasse. Inmiddels heeft Justin zich aangesloten bij de MVV-selectie, waarin hij al enkele maanden meetraint. Vanaf volgend seizoen is Perdijk dus ook in de wedstrijden te bewonderen.