Na 2,5 jaar tobben met zijn scheen lijkt er nu eindelijk zicht op herstel bij Wesley Nijssen. Wesley maakt dit jaar deel uit van de selectie, maar heeft tot dusverre vanwege de problemen met zijn scheenbenen nog geen minuten mogen maken.

Enige tijd geleden hebben de artsen de druk op zijn spieren opgemeten. Deze bleek vele malen te hoog. Een relatief kleine operatie kon dit verhelpen. Om een ingewikkeld verhaal simpel te houden zou je kunnen zeggen dat je spieren een jasje hebben. Bij de middenvelder zaten deze jasjes aan zijn linker- en rechterbeen te strak. Tijdens een operatie in Den Haag hebben de artsen het eerste jasje nu opengesneden waardoor de druk nu hopelijk weg is. Als Wesley hersteld is van deze eerste ingreep volgt er nog een tweede, maar dan aan zijn andere been. Hopelijk gaat dit allemaal nog gebeuren voor de zomer zodat hij aan de start van het nieuwe seizoen weer volledig hersteld is.

Wij wensen Wesley een voorspoedig herstel en hebben hem verblijd met een lekker groot paasei!